Parteneriat cu gust de carrot cake

La Ateliere de Antreprenoriat, cea mai mare valoare o primești de la oamnii pe care îi întâlnești aici, fie că sunt colegi de grupă sau speakeri. De aceea, ne-am gândit să spunem poveștile antreprenorilor care s-au cunoscut și s-au parteneriat în urma participării în programele noastre. Succesul se dă mai departe!

Ne-am gândit să începem toată povestea asta în cel mai dulce mod posibil. La ultimul eveniment RBL, doi foști cursanți ne-au livrat dulciurile și ne-au povestit atunci cum colaborează cu colegii de grupă. Le-am promis că vin eu la ei să mai aud încă o dată povestea, așa că am ajuns în curtea și în atelierul Angeline Cake Boutique, pentru a mă întâlni cu Marius și Andreea. A se nota, titlul este foarte subiectiv și influențat de dulciurile savurate cât timp am povestit.

Marius, spune-mi pe scurt ce înseamnă Angeline Cake Boutique și ce faceți voi ?

Spunem noi că Angeline Cake Boutique este locul în care artizanalul și experiențele dulci se întâlnesc.

În spate suntem noi, Andreea și Marius, o “corporatistă vizionară” și un “antreprenor vivace”, doi tineri cu multe idei, dar mai ales cu multă perseverență. Am creat Angeline din pasiunea pentru dulce, pasiune de “gourmand”, dar mai ales din dorința de a “întreprinde” și de a ne oferi libertate.

În fiecare zi meșterim prăjituri delicioase, lucrate la comandă, originale, pentru unii chiar surprinzătoare. Facem asta pentru diverse evenimente, dar furnizăm și unor localuri din oraș. Pe scurt, încercăm să bucurăm oamenii cu prăjituri artizanale, și vrem ca asta să nu fie un moft – adică să avem un preț accesibil pentru calitatea adusă consumatorului.

Ne place să spunem că nu vindem, noi creăm experiențe, experiențe dulci pentru cei care ne trec pragul.

Cum ați ajuns la Ateliere de Antreprenoriat ?

Urmăream activitatea Romanian Business Leaders și când am văzut că s-au deschis înscrierile pentru ediția a 8-a de Ateliere nu am mai stat pe gânduri și am trimis aplicația. Acel moment coincidea și cu creionarea planului de business pentru Angeline Cake Boutique. Credem ca lucrurile s-au legat. 🙂

Cât de mult au contat colegii in experiența de învățare ?

Am întalnit oameni frumoși la Ateliere, antreprenori la început de drum, gata să învețe cum să se dezvolte și cum să depășească viitoarele obstacole. Obstacolele cu siguranță apar în drumul unui antreprenor, dar sunt mai ușor de trecut când nu ești singur. Am creat o comunitate, iar asta cred că este cel mai mare avantaj. Cumva știi că este cineva acolo, care, într-un anumit moment te poate asculta sau ajuta.

Cu cine te-ai parteneriat dintre colegi ?

Noi, la Angeline, am lucrat foarte bine cu Ioana Alexandra Frîncu – ea ne-a ajutat cu realizarea site-ului. De asemenea, lucrăm cu Mihaela Ardelean care se ocupa de partea de cifre și contabilitate. Mai este Marius Dragne care ne-a ajutat pe partea de foto produs, și ce fotografii a făcut…. (vezi mai sus). O altă colegă, Adriana Andriescu, ne-a ajutat să traducem documente atunci când am avut nevoie.

Insă nu ne oprim aici, ținem legătura și căutăm oportunități de colaborare și cu Călin Cîndea, Raluca Mitic, Camelia Ghican și Cristian Tomescu.

Un sfat pentru cei care vor veni la Ateliere?

Ce putem să le transmitem celor care aleg să treacă pragul vostru, este ca la final să constate că timpul petrecut alături de voi și de viitori lor colegi a fost una dintre cele mai bune decizii, așa cum a fost pentru noi. Știm acum că cea mai importanta resursă a omului este, bineinteles, timpul, așa că investiți timp în activități care vă aduc valoare. Succes !

Foto și text : Andrei Neacșu

P.S Au început înscrierile pentru ediția 10, din toamnă. Toate detaliile despre calendar, speakeri, workshop-uri,aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *