Ce înseamnă Ateliere de Antreprenoriat?

Cel mai longeviv proiect al Fundației Romanian Business Leaders continuă și în 2018!

Povestea începe în februarie 2012, la primul Summit RBL. Atelierele de Antreprenoriat au pornit de la statistica UE care arăta că numărul de antreprenori la mia de locuitori în România este jumătate din media europeană. Tot statisticile spuneau că românii au apetit pentru antreprenoriat, dar că le e frică să pornească pentru că nu au cunoștințe și încredere în forțele proprii.

În patru ani proiectul Ateliere de Antreprenoriat a crescut de la 14 ateliere în 2012 la 90 astăzi, de la 50 de cursanți la 250, prin contribuția benevolă a 132 de traineri, față de 42 inițial. Și creștem în continuare, deoarece în primăvara asta începem o nouă ediție.

Cu scopul de a sprijini spiritul și competențele antreprenoriale în rândul celor care conduc o afacere și cu un program adaptat pentru a servi antreprenori SCALE-UP, Atelierele au loc sâmbăta, o dată la două săptămâni, pe o curiculă cu 8 teme de business.
Mai mult, sub formatul Atelierelor Tehnice, cursantii se intalnesc cu colegii din Mentoria pentru a împărtăși experiențe de business pe tematici speciale.

Între 2015-2017 am rulat acest proiect și în țară, prin Ateliere Tehnice de Seară – cu ediții în Craiova, Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.
Toate astea pentru a face din România un loc mai bun pentru business.
Cresc antreprenorii, crește România!

speakeri1

page

 

ECHIPA DE PROIECT

Lider Proiect: Dragos Dinu (CEO Țiriac Holding)

Program Manager: Iulian Rizea

Project Manager : Andrei Neacșu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *