Ce înseamnă Ateliere de Antreprenoriat?

Cel mai longeviv proiect al Fundației Romanian Business Leaders continuă și în 2016!

Povestea începe în februarie 2012, la primul Summit RBL. Atelierele de Antreprenoriat au pornit de la statistica UE care arăta că numărul de antreprenori la mia de locuitori în România este jumătate din media europeană. Tot statisticile spuneau că românii au apetit pentru antreprenoriat, dar că le e frică să pornească pentru că nu au cunoștințe și încredere în forțele proprii.

În patru ani proiectul Ateliere de Antreprenoriat a crescut de la 14 ateliere în 2012 la 90 astăzi, de la 50 de cursanți la 250, prin contribuția benevolă a 132 de traineri, față de 42 inițial. Și creștem în continuare, deoarece ediția a VIII-a începe din 17 septembrie.

Cu scopul de a sprijini spiritul și competențele antreprenoriale în rândul celor care conduc o afacere și cu un program adaptat în funcție de momentul de business în care participanții se află (Start-up sau Scale-up), Atelierele au loc sâmbăta, o dată la două săptămâni, pe o curiculă cu șapte teme de business.
Mai mult, sub formatul Atelierelor de Seară, ambele grupe se întâlnesc regulat pentru a împărtăși experiențe de business pe tematici speciale.

Și dacă anul 2015 a marcat primul pas în extinderea Atelierelor de Seară în țară, prin ediția din Craiova, în 2016 programul a mers mai departe în țară – din nou în Craiova dar și în Timișoara.
Toate astea pentru a face din România un loc mai bun pentru business.
Cresc antreprenorii, crește România!

speakeri1

page

 

ECHIPA DE PROIECT

Lider Proiect: Dragos Dinu (CEO Țiriac Holding)

Membru Echipa Proiect: Gabriel Aftenie (General Manager Babylon Consult)

Membru Echipa Proiect: Anca Ghinea (Președinte GRASP)

Membru Echipa Proiect: Dan Humelnicu (Managing Partner ROSS Consultants)

Program Manager: Iulian Rizea

Project Manager : Andrei Neacșu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *